четвер, 04 жовтня 2012 10:53

"За Блохіна": Київ переміг Загреб у динамівській битві
14

Київське "Динамо" перемогло одноклубників із Загреба - 2:0
Фото: ФОТО: Reuters

Київське "Динамо" з рахунком 2:0 обіграло загребське "Динамо" в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2012/2013, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Динамо" прекрасно почало матч, відкривши рахунок вже на 3-й хвилині. Вукоєвич зробив навісну передачу з правого флангу в центр штрафного і Гусєв у боротьбі із захисником відправив м'яч у сітку. І тут же кияни ледь не подвоїли рахунок, причому в тій же манері. Велозу зліва навісив у штрафний майданчик, а Браун Ідейє пробив головою, але хорватський воротар витягнув м'яч з-під поперечини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Чемпіонів. "Динамо" обіграло одноклубників з Загреба, "Порту" засмутив ПСЖ

Ближче до середини тайму "Динамо" скинуло оберти, і гра перемістилася в центр поля. Було багато боротьби, але без реальних загроз біля воріт обох команд. Хорвати потихеньку освоїлися на "Олімпійському" і на 28-й хвилині створили свій найнебезпечніший момент у першому таймі. Бечирай по лівому флангу увірвався в штрафний майданчик, зробив пас від лицьової лінії на порожні ворота, але Тайво встиг вчасно перехопити м'яч і відвести загрозу.

Після цього динамівці заграли активніше і на 33-й хвилині організували другий гол, щоправда, не без допомоги суперника. Спочатку Келава помилився з передачею, яку перехопив Тайво. Нігерієць промчав по флангу, прострілив у штрафний майданчик, де м'яч потрапив в коліно Пиварича і влетів у сітку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хлопці злякалися рахунку на табло" - Блохін

До перерви ще могли забивати Яромоленко і Кранчар, але обом футболістам не вистачило точності. Хорват взагалі дуже старався в першому таймі засмутити свою колишню команду, але забити не зумів, а в перерві Блохін посадив його на лавку, випустивши на поле Гармаша.

Тренер хорватів підсилив напад, випустивши на поле Чопа, а потім ще й Рукавіна - гості фактично йшли ва-банк. Загребське "Динамо" йшло вперед великими силами, і було близьке, щоб відіграти один м'яч. В одному з епізодів Шовковський, вибиваючи м'яч від воріт, влучив у Чопа, але на щастя для господарів, м'яч летів до воріт дуже повільно, що дозволило голкіперу виправити свою помилку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кияни діяли настільки правильно, що шансів у нас не було" - наставник загребського "Динамо"

Кияни тут же відповіли блискучим моментом у виконанні Гусєва. Півзахисник обіграв трьох суперників і пробив низом метрів з десяти, але Келава встиг згрупуватися і відбити м'яч. Потім Ідейє упустив хороший момент відзначитися голом. Форвард сам перехопив м'яч майже в центрі поля, увійшов у штрафний майданчик і перекинув воротаря, але м'яч летів повільно і захисник встиг винести його з порожніх воріт.

Кінцівку матчу кияни провели впевнено, контролюючи м'яч в центрі поля, і приводів засумніватися в своїй перевазі не дали, здобувши першу перемогу на груповому етапі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хет-трик Роналду, поразка "Зеніта" від "Мілана": результати матчів Ліги чемпіонів

В іншому матчі цієї групи "Порту" вдома з рахунком 1:0 обіграв ПСЖ і вийшов на перше місце в групі. Французи і кияни мають в активі по три очки, але ПСЖ йде другим завдяки кращій різниці м'ячів.

Зараз ви читаєте новину «"За Блохіна": Київ переміг Загреб у динамівській битві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути