четвер, 04 жовтня 2012 02:52

"Кияни діяли настільки правильно, що шансів у нас не було" - наставник загребського "Динамо"

"Кияни діяли настільки правильно, що шансів у нас не було" - наставник загребського "Динамо"
Чачіч: "Підсумок матчу закономірний". Фото: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер "Динамо" (Загреб) Анте Чачіч вважає результат поєдинку Ліги Чемпіонів проти київських одноклубників закономірним і що доля зустрічі була вирішена протягом перших тридцяти хвилин. Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції.

"Ми знали, що їдемо до дуже сильної команді, і тому, по правді, розраховували лише на те, що нам вдасться уникнути поразки. Але перші 30 хвилин матчу показали, що кияни дуже сильні у багатьох компонентах. Саме в цей період часу доля зустрічі була вирішена", - сказав наставник загребської команди.

"При рахунку 1:0 у нас були дві-три реальні можливості відігратися, але ми не зуміли ними скористатися, а потім груба помилка нашої оборони призвела до другого голу, який, по суті, зняв всі питання щодо переможця зустрічі.

Після перерви ми прагнули змінити хід гри і рахунок на табло, але київське "Динамо" як повноправний господар поля, діяло настільки правильно і чітко, що шансів у нас не було", - підкреслив Чачіч.

Також тренер вважає, що гру зламав швидкий гол

"Початок матчу проходило для київського "Динамо" по ідеальному сценарієм. Відразу ж отримати перевагу в рахунку в домашній зустрічі - що може бути краще? Цей гол змусив нас відразу ж повністю міняти стратегію гри, яку ми готували до матчу", - зазначив Чачіч.

"Можливо, наша команда - найслабша в нашій групі за своїм потенціалом. Причина - молодість наших гравців і брак у команди досвіду виступів на такому рівні.

У складі київського "Динамо", наскільки мені відомо, було 11 футболістів, які виступають за свої національні збірні. Так що підкреслюю, що сьогоднішній результат - наслідок не нашої слабкості, а дуже сильної гри київського "Динамо", особливо в перші 30 хвилин матчу", - резюмував він.

Нагадаємо, в матчі другого туру групового раунду Ліги Чемпіонів київське "Динамо" вдома обіграло "Динамо" із Загреба з рахунком 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Кияни діяли настільки правильно, що шансів у нас не було" - наставник загребського "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути