пʼятниця, 03 жовтня 2008 13:02

Вже сьогодні можна купити квитки на Олімпіаду-2010

Сьогодні оргкомітет XXI зимових Олімпійських Ігор у Ванкувері починає кампанію з продажу квитків на Олімпіаду-2010. Всього буде реалізовано близько 1,6 мільйонів глядацьких місць - це приблизно 70% від загального числа.

Найдешевші квитки на окремі старти коштуватимуть без урахування податків $25, найдорожчі (на церемонію відкриття) - $1100.

В цілях протистояння чорному ринку розроблена спеціальна схема продажу: з 3 жовтня по 7 листопада на сайті vancouver2010.com, а також по телефону прийматимуться заявки на придбання квитків.

Лише після цього організатори почнуть вирішувати, задовольняти або відхиляти той або інший запит. Якщо "легітимних" заявок опиниться більше 1,6 мільйонів, то володарі квитків будуть визначені за допомогою лотереї.

Про те, чи задоволені їх заявки, претенденти зможуть дізнатися в кінці листопада - на початку грудня. 30 відсотків квитків, які залишилися, дістануться членам так званої олімпійської сім"ї - спонсорам й іншим партнерам МОКу, а також національним олімпійським комітетам.

champion
Зараз ви читаєте новину «Вже сьогодні можна купити квитки на Олімпіаду-2010 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути