Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 13:58

Обрали 10 найпопулярніших видів фізичних тренувань
10

Нудні фізичні навантаження у сучасному світі втратили актуальність.

Одноманітні вправи втомлюють фізично, але втрачають свою ефективність, пише bezlichporad

Пропонуємо 10 найбільш поширених видів фізичних вправ.

№ 1 Тріатлон

Автор: Вікіпедія
  Тріатлон
Тріатлон

Це поєднання плавання, велоспорту та бігу. Перед тим, як приступити до цієї дисципліни, варто пройти медогляд. Дуже важливо фізично підготуватися до триатлону.

№ 2 CrossFit

Автор: Вікіпедія
  CrossFit
CrossFit

Найкраща альтернатива одноманітним вправ в тренажерному залі. Це поєднання інтенсивного тренування з обтяженнями і на витривалість. CrossFit слід займатися щодня протягом 20 хвилин. Особливо поширено серед жінок.

№ 3 Зумба

Автор: Вікіпедія
  Зумба
Зумба

Надзвичайно енергійна та сексуальна спортивна дисципліна. Поєднання елементів фітнесу та латиноамериканських танців. Цей вид фізичної активності підходить будь-якій людині. Під час занять учасники не тільки спалюють калорії, але і весело проводять час.

№ 4 Booty балет

Автор: Вікіпедія
  Booty балет
Booty балет

Вид фізичних тренувань, що відмінно впливає на м'язи хребта і поставу тіла. Дисципліна, що поєднує в собі риси балету і фітнесу. Більш того, Booty балет чудово розтягує тіло.

№5 ToughMudder

Автор: Вікіпедія
  ToughMudder
ToughMudder

Багнюка і вода є невід`ємною частиною цієї дисципліни. Учасники закінчують змагання, як правило, брудні і мокрий до нитки. Це гонка з перешкодами. Необхідно подолати трек з перешкодами, що нагадує рівнем складності справжню військову смугу перешкод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно бігати за холодної погоди: 5 корисних порад новачкам

№ 6 Вправи на батуті

Автор: Вікіпедія
  Вправи на батуті
Вправи на батуті

Чудово впливає на рівновагу тіла і спалювання жирової тканини. Стрибки на батуті дуже популярні. Адже вони допомагають спалити до 1000 ккал протягом години.

№7 Elite Fitness

Автор: Вікіпедія
  Elite Fitness
Elite Fitness

Відмінний метод для людей, які занудьгували на звичайних тренуваннях в класичному тренажерному залі. Синтез кардіо тренувань і силових вправ.

№ 8 Повітряна йога

Автор: Вікіпедія
  Повітряна йога
Повітряна йога

Поєднує в собі не тільки йогу, але і фітнес-вправи, танці, акробатику і розтяжку. Відмінно зміцнює плечі і живіт без навантаження на хребет. Під час занять використовується великий шматок тканини, підвішений до стелі.

№9 Кранкинг

Автор: Вікіпедія
  Кранкинг
Кранкинг

Вправи виконуються на спеціальному пристрої, званому KRANKcycle, який нагадує велотренажер. Тільки тут педалі крутять за допомогою рук. Це дозволяє зміцнити верхню частину тіла, особливо м'язи рук і тулуба.

№ 10 Табата

Автор: Вікіпедія
  Табата
Табата

Досить екстремальний вид тренувань. Полягає у виконанні коротких, 4-хвилинних інтервальних тренувань – 20 секунд інтенсивно виконуємо вправу, 10 секунд відпочиваємо. Це тренінг, який використовує максимальні можливості людини.

Лікарі назвали медикаменти, які не варто вживати, коли маєш систематичні фізичні навантаження. Висновки стосуються як тренувань в спортзалі, такі для тих, у кого важка фізична праця.

Зараз ви читаєте новину «Обрали 10 найпопулярніших видів фізичних тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути