вівторок, 24 лютого 2009 17:27

ВВС покаже "Формулу-1" у прямому ефірі та в інтернеті

ВВС покаже "Формулу-1" у прямому ефірі та в інтернеті

Телеканал Бі-Бі-Сі оголосив про те, що покаже всі сесії "Формули-1", включаючи вільні заїзди, в прямому ефірі по телебаченню та в інтернеті.

Майже всі гонки та кваліфікації транслюватимуться на каналі Бі-Бі-Сі-1, за винятком кваліфікації перед Гран-прі Бразилії, яку можна буде побачити на Бі-Бі-Сі-2.

Усі гонки та кваліфікації транслюватимуться на каналі Бі-Бі-Сі-1

Вільні заїзди можна буде спостерігати в інтернеті за допомогою інтерактивного сервісу на офіційному сайті Бі-Бі-Сі. Користувачі мережі зможуть вибрати найбільш зручний формат відеопотоку, розділити екран на кілька частин, скористатися відеотаймінгом, вибрати коментарі та побачити дію з камер, що знаходяться на болідах, повідомляє Autosport.

Довідка від "Gazeta.ua":

Формула-1 (англ. Formula One) - чемпіонат світу з кільцевих автоперегонів на автомобілях з відкритими колесами. Формула-1 або "Королівська формула" є найпопулярнішим, найдорожчим і найтехнологічнішим видом автогонок.

Чемпіонат світу Формули-1 проводиться щороку і складається з окремих Гран-прі, або етапів. У кінці року визначаэться переможець чемпіонату. У Формулі-1 змагаються як окремі пілоти, так і команди. Пілоти змагаються за титул чемпіона світу, а команди - за Кубок конструкторів.

Команди, що беруть участь в гонках Формули-1, використовують на Гран-прі боліди власного виробництва. Таким чином, завданням команди є не тільки найняти швидкого і досвідченого пілота і забезпечити правильне налаштування та обслуговування машини, але і взагалі "з нуля" спроектувати та сконструювати болід.

Autosport, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «ВВС покаже "Формулу-1" у прямому ефірі та в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути