понеділок, 19 квітня 2010 12:52

Вулкан став "шлагбаумом" на шляху Суркіса в Україну

Вулкан став "шлагбаумом" на шляху Суркіса в Україну

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не зміг повернутися в Україну через скасування авіарейсів у більшості європейських країн у зв"язку з виверженням вулкана в Ісландії.

"Через скасування авіарейсів у більшості європейських країн президент ФФУ не може вчасно повернутися із закордонного відрядження. У зв"язку з цим його прес-конференція відбудеться пізніше, про що буде повідомлено додатково", - йдеться в повідомленні прес-служби ФФУ.

Нагадаємо, виверження вулкана в Ісландії почалося в середу під льодовиком Ейяфьяллайекюле. З кратера вулкана піднялася хмара попелу і пари, яка рушила на схід і порушила повітряне сполучення в Північній Європі, в тому числі у Великобританії, Швеції та Фінляндії.

На даний момент просвіт, що з"явився в хмарі вулканічного попелу дав змогу деяким авіакомпаніям Європи відновити польоти. Єврокомісія має намір визначити точний збиток, завданий країнам ЄС вимушеним обмеженням авіасполучення через виверження вулкана в Ісландії.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Вулкан став "шлагбаумом" на шляху Суркіса в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути