Ексклюзиви
субота, 02 липня 2016 11:19

Воротар збірної Бельгії закликав Вільмотса звільнитися після поразки від Уельсу

Воротар збірної Бельгії закликав Вільмотса звільнитися після поразки від Уельсу
Тібо Куртуа

Голкіпер збірної Бельгії з футболу Тібо Куртуа назвав головного тренера команди Марка Вільмотс винуватцем поразки у чвертьфіналі чемпіонату Європи від валлійців. Про це повідомляє ESPN.

"Вільмотс повинен прийняти самостійне рішення про відставку. Я не хочу говорити багато і знищити все. Ми грали з такою ж тактикою, як і проти Італії. І знову все пішло не так. Я дуже розчарований. Я програв у фіналі Ліги чемпіонів, але тут зазнати поразки ще образливіше", - зазначив Куртуа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поки не збираюся залишати збірну Бельгії - Вільмотс

У п'ятницю, 1 липня, в Ліллі збірна Бельгії програла валлійцям з рахунком 1:3. На гол Раджа Наїнгголана (13-а хвилина) збірна Уельсу відповіла точними ударами Ешлі Вільямса (31), Хала Робсона-Кану (55) і Сема Воукса (86). Бельгійці вважалися явними фаворитами матчу.

У травні 2012 року Вільмотс був призначений виконуючим обов'язки головного тренера збірної Бельгії, а в червні того ж року затверджений на посаді головного тренера, підписавши контракт на два роки. 11 червня 2014 року фахівець продовжив контракт до 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Воротар збірної Бельгії закликав Вільмотса звільнитися після поразки від Уельсу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути