понеділок, 09 квітня 2007 14:13

Волокитін і Моїсеєнко у групі лідерів на ЧЄ-2007 з шахів

У німецькому місті Дрезден триває чемпіонат Європи з шахів. Зіграно вже шість турів, після яких утворилась група лідерів з п"яти спортсменів, які мають у своєму активі по п"ять очок. Приємно, що до неї входять відразу два українських шахіста - Андрій Волокитін, 20 років, та Олександр Моїсеєнко, 20 років, інформує www.sports.com.ua.


Сьогодні, 9 квітня, у сьомому турі Волокитін зіграє з росіянином Сергієм Волковим, а Моїсєєнко проведе гру, з виступаючим за Францію, Владиславом Ткачовим. Обоє суперників наших гросмейстерів також набрали, на даний момент, по 5 очок.

У змаганні серед жінок кращий результат серед українок, на даний момент, належить Катерині Лагно, 17 років, яка набрала 4,5 очка з 6-ти можливих.

У квітневому, чоловічому рейтингу ФІДЕ Андрій Волокитін займає 53 місце, а Олександр Моїсеєнко - 91-е. У жіночому рейтингу ФІДЕ Катерина Лагно знаходиться на 20-й позиції.

Зараз ви читаєте новину «Волокитін і Моїсеєнко у групі лідерів на ЧЄ-2007 з шахів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути