пʼятниця, 05 липня 2013 13:06

Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів

Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів
Кличко-молодший перевершив досягнення Ларрі Холмса ФОТО: sport-xl.net

Українець Володимир Кличко вийшов на друге місце у списку боксерів, які найдовше володіли титулом чемпіона світу у важкій вазі. 4 липня Кличко відтіснив на третю позицію американця Ларрі Холмса, який володів чемпіонським титулом сім років, три місяці і 12 днів. Про це повідомляється на сторінці братів Кличків у фейсбуці.

Перше місце за тривалістю володіння чемпіонським титулом зберігає американець Джо Луїс. Він був чемпіоном світу з 1937 по 1949 роки - 11 років, вісім місяців і вісім днів.

Володимир Кличко володіє титулом чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація) з 22 квітня 2006 року. Українець завоював титул, перемігши американця Кріса Берда. З того часу Кличко захистив своє звання 14 разів і виграв, крім титулу IBF, чемпіонські пояси WBO (Всесвітня боксерська організація) і WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Свій наступний бій Кличко-молодший проведе 5 жовтня 2013. Він зустрінеться на рингу з росіянином Олександром Повєткіним.

Ларрі Холмс з 1978 по 1983 роки був чемпіоном світу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), а з 1984 по 1985 роки володів титулом IBF. Холмс 20 разів успішно захищав чемпіонське звання.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути