пʼятниця, 05 липня 2013 10:16

Боєць змішаних єдиноборств кинув виклик Володимиру Кличку

Боєць змішаних єдиноборств кинув виклик Володимиру Кличку
Олександр Ємельяненко впевнений у своїй перемозі над українцем ФОТО: itar-tass.com

Російський боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко заявив, що хотів би провести бій з українським боксером Володимиром Кличком. Про це повідомляє ІТАР-ТАСС.

Росіянин заявив, що йому б вдалося перемогти українця в боксерському поєдинку. "Саме за правилами боксу. А в ММА (змішані єдиноборства) проти мене у нього шансів б взагалі не було", - додав Ємельяненко.

Боєць визнав, що йому навряд чи вдасться коли-небудь зустрітися з Кличком. "Втім, якщо б ви у нього запитали, чи хоче він спробувати свої сили у змішаних єдиноборствах, він би вас і слухати не став. Пропустив би повз вуха", - підсумував Ємельяненко.

Володимир Кличко носить звання "суперчемпіона" світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Також йому належать чемпіонські пояси за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Найближчий поєдинок українець проведе 5 жовтня проти росіянина Олександра Повєткіна.

За словами Ємельяненка, у Повєткіна хороші шанси на перемогу над Кличком. "Потрібно не жаліти себе в тренуваннях, слухати тренерів, викласти на рингу всі сили. І Кличка, звичайно, потрібно ретельно вивчити. А потім вийти - і побити його", - заявив російський боєць.

Увечері 4 липня Ємельяненко переміг бразильця Жозе Родріго Гелке технічним нокаутом у першому раунді на турнірі в Хімках. Росіянин заявив, що задоволений боєм, оскільки бразильцеві "гарненько дісталося".

Для 31-річного Ємельяненка ця перемога стала 23-ю в кар'єрі. Шість разів росіянин програвав. У грудні 2012 року росіянин пішов зі спорту, однак навесні 2013 року прийняв рішення повернутися.

Зараз ви читаєте новину «Боєць змішаних єдиноборств кинув виклик Володимиру Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути