пʼятниця, 05 липня 2013 00:15

Кличко за бій з Повєткіним отримає 17 мільйонів доларів

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF 37-річний Володимир Кличко (60 перемог, 51 нокаут, три поразки, нуль нічиїх) проведе наступний бій 5 жовтня в Москві в спорткомплексі "Олімпійський". Його суперником буде росіянин Олександр Повєткін (26 перемог, 18 нокаутів, нуль поразок і нічиїх). На час бою йому виповниться 34 роки.

Поєдинок організували нафтова компанія "Роснефть" і група компаній "МІЦ". У квітні росіяни виграли торги на право проведення бою, заплативши $23,2 млн. Із загальної суми Кличко отримає понад $17 млн, Повєткін — майже $6 млн. Сторони підписали контракт наприкінці червня. Його схвалила Всесвітня боксерська асоціація.

Раніше ці олімпійські чемпіони могли двічі зустрітися в рингу, але поєдинки скасовували. В першому випадку через травму ноги в росіянина. В другому — через відмінність позицій промоутерів боксерів.

— Думаю, цього разу бій відбудеться, — каже 34-річний Роман Шкарупа, боксер-професіонал із Харкова. — Оскільки німцям (промоутерами Повєткіна є німецька компанія "Зауерлянд Евент". — "ГПУ") треба хоч щось заробити на росіянину, "продати" його дорожче. До цього вони тільки вкладали й оберігали Олександра від небезпечних суперників.

Припускаємо, бій буде традиційний для Володимира — надокучливий і важкий джеб, робота на дистанції, клінч під час спроб Повєткіна розірвати дистанцію. Коли росіянин утомиться, Кличко підключить праву руку. Бій, вочевидь, завершиться перемогою українця за очками або нокаутом у пізніх раундах.

Фаворит букмекерів — Кличко. На його перемогу контора "Бвін" бере ставки з коефіцієнтом 1,15. Натомість кожен, хто поставить на Повєткіна, у разі його успіху отримає в 5,55 раза більшу суму.

Зараз ви читаєте новину «Кличко за бій з Повєткіним отримає 17 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути