пʼятниця, 24 грудня 2010 15:05

Володимир Кличко грає в гольф і вчиться малювати

Володимир Кличко грає в гольф і вчиться малювати

Травма, через яку Володимир Кличко відмінив бій з Чізорою (11 грудня), вже не заважає йому грати в гольф. Середу український боксер провів на полі PGA National Golf Club в Палм-Біч-Гарденс (Флорида).

Прилетів сюди в понеділок і пробуде кілька тижнів. Каже, відразу відчувається різниця між Франкфуртом і Флоридою - там мінус 10 градусів, тут плюс 20. "Хотів би залишитися тут надовше, - сказав Кличко. - У холодних зимових місцях я думаю про Флориду, про PGA National і гру в гольф. Це просто приголомшливо!".

Піарить Володимир цей гольф-курорт неспроста - він почесний член PGA National і саме тут тренувався в лютому 2008-го перед переможним боєм з Султаном Ібрагімовим, який проходив у Нью-Йорку.

У середу боксера гольф-полем супроводжувала знімальна команда, сказали, що знімають фільм про життя Кличка, - про ту її частини, де є не тільки 55 перемог на профі-рингу. До речі, про цю частину. Два місяці тому на благодійному аукціоні в Києві за 55 тисяч євро купили картину "Луна", яку Володимир "написав" ударами боксерських рукавичок. А у Флориді він зізнався: "Я зараз беру уроки малювання. Це мило, і це для душі".

А про переговори з Хеєм сказав розмито: "Це не буде тривати занадто довго. Або вже домовимося, або ні". Нагадаємо, перед боєм з Чізорою Кличко травмувався на тренуванні - 3,7-сантиметровий розрив у міжреберному м'язі. На відновлення відвели півтора-два місяці. У Флориді Володимир сказав, що якщо не складеться з Хеєм, то або повернеться до Чізори, або буде домовлятися з Томашем Адамеком.

А в Британії в цей час говорили про те, на які жертви пішов Девід Хей заради того, щоб об'єднавчий поєдинок чемпіона WBA з нашим чемпіоном IBF, WBO таки відбувся. А саме - поступився українцеві двома мільйонами фунтів. Стільки, за розрахунками Sky, Хей втрачає, погодившись порівну розділити з Кличком доходи від платної трансляції на британському ТБ. Мовляв, він готовий на все, а команда Кличка знову крутить носом.

Хоча менеджер Володимира Бернд Бенте вже пояснив чому: при цьому Хей хоче, щоб Кличко виплатив йому різницю між пропозицією німецького каналу ARD (з яким контактує британець) і менш вагомою пропозицією каналу RTL (з яким у Віталія та Володимира контракт ще на два бої).

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко грає в гольф і вчиться малювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути