Ексклюзиви
середа, 22 грудня 2010 15:57

Четверо боксерів позмагаються за право зустрітися з Володимиром Кличком

Четверо боксерів позмагаються за право зустрітися з Володимиром Кличком

IBF (Міжнародна боксерська федерація) запропонувала провести бій поляку Томашу Адамеку та нігерійцеві Семюелю Пітеру.

Переможець цього поєдинку, за задумом IBF, зустрінеться з американцем Едді Чемберсом або його співвітчизником Дерріком Россі в бою за право зустрітися з українцем Володимиром Кличком. Про це повідомляє інтернет-видання Fightnews.com.

Кличко володіє титулом чемпіона світу у важкій вазі за версією IBF. У листі Адамеку та Пітеру IBF нагадує, що у вересні 2010 року брати участь в претендентський турнірі були запрошені росіянин Денис Бойцов, українець Олександр Дмитренко, француз Жан-Марк Мормек і американець Джонатон Бенкс, але всі вони відмовилися змагатися за право на бій з Кличком.

Представники Пітера відповіли на пропозицію IBF згодою. Яка була реакція Адамека, не повідомляється.

У рейтингу IBF, опублікованому 25 листопада 2010 року, перша і друга позиція вакантні. Адамек займає в рейтингу третє місце, Чемберс - четверте, Пітер - шосте, а Россі - 14-е. Передбачається, що Адамек та Пітер проведуть поєдинок за другу позицію в рейтингу, а переможець бою Чемберс - Россі займе в рейтингу IBF перше місце.

Володимир Кличко 11 грудня 2010 повинен був провести бій з британцем Дереком Чісорою, але цей поєдинок зірвався через травму українського боксера. До 11 січня Кличко має право підписати контракт на бій з іншим суперником. Якщо цього не відбудеться, українець зустрінеться з Чісорою.

Головним претендентом на поєдинок з Кличком вважається чемпіон світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британець Девід Хей. Коли може пройти поєдинок Кличко - Хей, поки невідомо.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Четверо боксерів позмагаються за право зустрітися з Володимиром Кличком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути