Ексклюзиви
пʼятниця, 01 вересня 2017 21:27

"Визначився зі складом на 98%" - Шевченко
8

Фото: Ірина Козюпа

Наставник збірної України Андрій Шевченко поспілкувався з журналістами напередодні матчу кваліфікації КС-2018 проти збірної Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував виклик гравців і розповів, чого чекає від Луческу

"Заява, що Луческу нас краще знає, ніж ми його? Грає не Луческу, а збірна Туреччини. Ми з повагою ставимося до цього тренера, який зробив в Україні дуже багато, і в першу чергу - для "Шахтаря". Не знаю, чому збірна Туреччини поміняла тренера, але однозначно в їхній грі будуть зміни, Мірча добре знає українських футболістів. Але для нас, можливо, буде в цьому плюс".

"У збірній Туреччини є дуже хороші, кваліфіковані гравці. Це дебютний матч Мірчі Луческу і мені важко говорити, як буде грати його команда. Єдина різниця між командою Луческу і Теріма - Луческу зробив ставку на досвідчених футболістів, викликав тих, хто вже давно не викликався. Але фізично наша команда готова краще. Єдине - трохи захворів Гармаш, застуда, він сьогодні не тренуватися. Але завтра, сподіваюся, все буде в порядку".

"Завдання мінімум на матч - три очки. Треба вигравати цю гру і наступну, якщо ми хочемо грати на Кубок світу ".

"Ейфорія Ярмоленка? Він справжній професіонал, вже прилетів до Харкова, закінчив всі свої трансферні справи і тренується з командою. Упевнений, що він також добре буде продовжувати виступати за збірну України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Треба вивчити мову, я допоможу з цим" - хто що казав про трансфер Ярмоленка

"Сподіваюся, що наші лідери в потрібний момент візьмуть на себе відповідальність і допоможуть команді досягти позитивного результату".

"Втрата Ракицького істотна, у нього дуже хороша перша передача. Будемо виходити з тих, хто у нас є. Зі складом визначився на 98%, 2% залишив на хвороби. Хлопці самі мені допомогли визначитися зі складом. Гравці, які приїжджають з величезною мотивацією - це завжди плюс для тренера", - зазначив Андрій Миколайович.

Матч кваліфікації КМ-2018 між збірними України та Туреччини відбудеться в суботу, 2 вересня, в Харкові. Початок зустрічі о 21:45, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua. Прямий ефір - ТРК "Україна". Нашу команду в Харкові підтримають більше 7 тис. уболівальників фан-руху "Вірні збірній".

Після шести турів відбору наша команда за додатковими показниками поступається саме Туреччини, перебуваючи на 4-му місці. У команд по 11 очок. Лідирує збірна Хорватії, на другому місці Ісландія - по 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Визначився зі складом на 98%" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути