середа, 30 серпня 2017 14:28

"На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу

"На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу
Луческу: "Збірна України нас не знає, а ми з знаємо". Фото: TFF.ORG

Гравці збірної України докладуть додаткових зусиль заради перемоги над збірною Туреччини.

Про це в інтерв'ю офіційному сайту Федерації футболу Туреччини розповів головний тренер турецької команди Мірча Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не думаю, що Луческу досягне у збірній Туреччини кращих результатів, ніж його попередник" - експерт

"Ми битимемося з дуже добре організованою командою, командою, яка краще готова у фізичному плані. В минулому матчі вони пробігли на 7 кілометрів більше, ніж ми".

"Ми постараємося не залишати їм вільного простору, оскільки вони вміють ним користуватися. Але, думаю, ми впораємося з цим завданням за допомогою техніки й досвіду".

"У мене довга і давня історія протистоянь з ними, тому вони постараються обіграти мене за будь-яку ціну. Я теж зроблю все можливе заради перемоги".

"Вони знають нас гірше, ніж ми їх. Україна - дуже гарна команда, але в Туреччині є чим відповісти. Досягти бажаного результату вдається не завжди, але ми зосередимося на перемозі. Україна зробить все, щоб виграти цей матч, а ми підійдемо до завдання з розумом і обережністю".

"Звичайно, Україні більше пощастило в тому плані, що вони зіграють перед 40-тисячним натовпом, який хоче бачити їх на Кубку світу в Росії, але це й наша мета теж", - запевнив наставник збірної Туреччини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував виклик гравців і розповів, чого чекає від Луческу

Матч кваліфікації КС-2018 між збірними України та Туреччини відбудеться в суботу, 2 вересня, в Харкові. Початок зустрічі о 21:45, текстовий он-лайн проведе сайт Gazeta.ua. А 5 вересня Україна зіграє на виїзді проти збірної Ісландії. Текстовий он-лайн на нашому сайті стартує о 21:45. Прямий ефір на каналі "Україна".

Після шести турів відбору наша команда за додатковими показниками поступається саме Туреччині, перебуваючи на 4-му місці. У команд по 11 очок. Лідирує збірна Хорватії, на другому місці Ісландія - по 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «"На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути