пʼятниця, 26 жовтня 2007 14:53

Вієйра не скоро допоможе "Інтеру"

Травма півзахисника міланського "Інтеру" Патріка Вієйра, отримана в зустрічі Ліги чемпіонів з ЦСКА, виявилася достатньо серйозною, інформує www.eurosport.ru.

У минулий уїк-енд французький футболіст, що тільки що оправився від пошкодження литкового м"яза, провів перший матч у складі "нерадзуррі" в нинішньому сезоні проти "Реджіни". У вівторок Вієйра вийшов в стартовому складі міланського клубу в зустрічі Ліги чемпіонів проти московського ЦСЬКА, але вимушений був покинути поле із-за рецидиву травми через 17 хвилин після початку поєдинку.

За первинними прогнозами Ві повинен був повернутися в лад через три тижні, але обстеження в медичній лабораторії міланської команди показало, що травма значно серйозніша. За словами лікарів "Інтеру", футболіст зможе почати грати не раніше середини січня. У будь-якому випадку, француз пропустить у відповідь матч міланців з армійцями, який відбудеться 27 листопада на "Сан-Сіро".

Після переходу в "Інтер" з туринського "Ювентуса" Патріка Вієйра постійно переслідують травми. Через них футболіст пропустив початок нинішнього сезону і половину минулого, коли його команда стала чемпіоном Італії.

За свою кар"єру Патрік Вієйра ставав чемпіоном світу (1998 рік), переможцем Євро-2000, а також триразовим чемпіоном англійського Прем"єра-ліга у складі лондонського "Арсеналу".
Зараз ви читаєте новину «Вієйра не скоро допоможе "Інтеру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути