четвер, 26 лютого 2009 10:51

Віталій Кличко подав до суду

Віталій Кличко подав до суду

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) українець Віталій Кличко направив протест у Спортивний арбітражний суд у Лозанні проти рішення WBC, яка зобов"язує Кличка провести два обов"язкових захисти титулу підряд, зокрема в бою з росіянином Олегом Маскаєвим. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Fightnews.com.

Маскаєв зустрінеться на рингу з маловідомим американцем

21 березня 2009 року Кличко проведе бій з обов"язковим претендентом WBC кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Поєдинок відбудеться в Штутгарті на арені Hanns Martin Schleyer Halle.

Gazeta.ua писала, що Кличку бій з кубинцем не цікавий, і він вважав за краще б зустрітися з сильнішим і відомішим суперником.

WBC також зобов"язав Кличко протягом 120 днів після бою з Гомесом зустрітися з росіянином Олегом Маскаєвим. За словами українця, поєдинок з Маскаєвим не буде цікавий ні йому, ні глядачам.

Росіянин проведе свій черговий бій 14 березня в Саранську. Маскаєв зустрінеться на рингу з маловідомим американцем Річем Боруффом.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко подав до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути