Ексклюзиви
середа, 25 лютого 2009 09:57

"Віталій Кличко використовує підсвідомість суперника" - Устінов

"Віталій Кличко використовує підсвідомість суперника" - Устінов

Білоруський надважковаговик Олександр Устінов, який виступає за київську промоутерську компанію "K2 East Promotions", розповів в інтерв"ю про свої враження від спарингів з чемпіоном світу за версією WBC Віталієм Кличком, а також сказав, кого вважає найсильнішим надважковаговиком сучасності.

"Віталік - справжній майстер, він приголомшливо використовує твої власні рефлекси і напрацювання проти тебе самого, як би використовує підсвідомість суперника, - розповів білоруський боксер в інтерв"ю журналу "Афіша". - Спробую пояснити: у кожного бійця на підсвідомому, інстинктивному рівні є якісь реакції на певні дії суперника, наприклад, бачиш початок удару - і тут же реагуєш якоюсь у відповідь дією.

Володимир і Віталій Клички зараз - одноосібні лідери королівської ваги

Так от, Віталік миттєво прораховує ці реакції і обманює: наприклад, показує один удар - суперник реагує здавалося б правильно, але траєкторія удару Кличка несподівано міняється, і в результаті прилітає зовсім не те, чого чекав і до чого готувався.

Загалом, відчувається майстерність екстра-класу".

Також, на думку Устінова, "Володимир і Віталій Клички зараз - одноосібні лідери королівської ваги, вони на голову сильніші за інших елітних важкоатлетів".

Нагадаємо, що 26 лютого в київському палаці Спорту відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане поєдинок Олександра Устінова проти українця Максима Педюри. Обидва боксери на сьогодні не мають у своєму активі жодної поразки, пише proboxing.com.ua.

Gazeta.ua писала,що боксерське шоу стане першим із 10 турнірів, запланованих на 2009 рік. Пряму ж трансляцію бокс-шоу усі бажаючі зможуть переглянути на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Віталій Кличко використовує підсвідомість суперника" - Устінов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути