Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 12:44

Перепалка між Володимиром Кличком і Хеєм (ВІДЕО)

Перепалка між Володимиром Кличком і Хеєм (ВІДЕО)

Поки молодший з братів Кличко заявляє про "непрофесіоналізм" команди британського боксера Девіда Хея, сам "Хеймейкер" не зупиняючись закликає Володимира поводитися як чоловік і вийти на бій з ним. повідомляє terrikon.

Цього разу британець відверто вимагає залишити всі умовності і прийняти його виклик. Де завгодно і коли буде зручно самому Кличку. На території його другої батьківщини Німеччини, або де він сам того побажає.

Сам Хей згоден на всі умови, аби дорватися до "чемпіонського тіла" і готовий погодитися на всі умови українського боксера. "Влад боїться і не хоче зустрічі зі мною", - цитує слова Девіда The Sun.

У свою чергу промоутер британця Адам Бут також підкреслює, що його підопічний для зустрічі з Володимиром Кличком приїде в те місце і у той час, які українець сам і вкаже. "Ні про яку вигоду мова не йде, все на користь команди Кличка, плюс у разі своєї перемоги Девід згоден відразу на два матчі реваншу з обома братами! Що їм ще потрібно?!", - обурюється Бут.

Зараз ви читаєте новину «Перепалка між Володимиром Кличком і Хеєм (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути