Ексклюзиви
неділя, 15 лютого 2009 15:14

Двобій Кличко-Хей під питанням: британець забагато хоче

Автор: kommersant.ua
 

Берндт Бенте, менеджер чемпіона світу в суперважкій  вазі за версіями  IBF/IBO/WBO Володимира Кличко, заявляє, що поєдинок українця з Девідом Хеєм може зірватися через фінансові вимоги британця та необхідність шукати нове місце для проведення бою. Нагадаємо, що цей поєдинок планувалося організувати 20 червня на арені О2 в Лондоні.

"Ми знову далекі від підписання договору. Поєдинок, зрозуміло, не відбудеться на арені Про2, оскільки вона зайнята на цей день. Ми готові організувати цей бій, але нам необхідно починати переговори заново.

Нам не подобаються фінансові вимоги команди Хея. Адам Бут може бути хорошим тренером, але він поганий менеджер. Цей бій — хороший шанс для Хея, проте вони дуже жадібні. Якби Хей був так само відомий, як Леннокс Люіс або Евандер Холіфілд, то ми могли б отримати додаткові кошти від трансляції поєдинку в інших країнах.

Нам не подобаються фінансові вимоги Хея.

Але Хей не настільки відомий. Вони думають, що прийшли із суперзіркою боксу, в той час, як Хей провів усього шість раундів у суперважкій вазі", - цитує Бенте Чемпіонат.ру із посиланням на BoxingScene.com.

SA, BoxingScene.com, Чемпіонат.ру

Зараз ви читаєте новину «Двобій Кличко-Хей під питанням: британець забагато хоче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути