пʼятниця, 23 січня 2009 13:05

"Хею зарано виходити проти Кличків" - російський боксер

Претендент на тимчасовий пояс чемпіона світу за версією WBO у важкій вазі росіянин Олександр Алексеєв в інтерв"ю поділився своїми думками щодо персони британця Девіда Хея, його амбіцій у надважкому дивізіоні.

"Девід Хей дуже сильний боксер, технічно і фізично він дійсно сильний, у нього може бути велике майбутнє, - говорить боксер www.championat.ru. - Але способи, якими він привертає до себе увагу громадськості, м"яко кажучи, мені незрозумілі. Але це вже його справа. Зрозуміло, що в його амбіціях не останню роль грає фінансова сторона, він їздить на поєдинки, коментує їх, тобто намагається психологічно якось вплинути на тих же братів Кличків.

Але, думаю, що в цьому сенсі йому поки рано протистояти тому ж Володимиру Кличку, який психологічно дуже стійкий боксер. Думаю, він переможе Хея, якщо такий бій пройде зараз. Це ж можу сказати і про Віталія Кличка, з яким Девід дуже хоче зустрітися. Я не можу сказати, що британець може вийти на ринг і чітко зробити свою роботу. Це показав його бій проти Монте Барретта. Так, бій хороший, видовищний, але по суті він нічого не показав, виграв тільки на емоціях. Його амбіції зрозумілі: пан або пропав.

Я навіть не пригадаю, кому з ходу вдавалося підтвердити слова справами на рингу проти сильних боксерів суперважкого дивізіону. Тим цікавіше буде спостерігати за ним, подивимось, що у результаті у нього вийде. Але я думаю, що виходити проти таких суперників, як брати Клички, йому рано. Одне можу сказати точно: у нього не лише бойовий рот, але і рукавички теж".

proboxing.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хею зарано виходити проти Кличків" - російський боксер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути