понеділок, 16 лютого 2009 16:43

Олег Маскаєв виграв суд у WBC

Автор: boxnews.com.ua
 

Екс-чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) у суперважкій вазі росіянин Олег Маскаєв повинен зустрітися з переможцем поєдинку Віталій Кличко - Хуан Карлос Гомес.

Маскаєв оголосив, що виграв суд у WBC. "Вже в наступному поєдинку я битимуся за титул чемпіона світу за версією WBC з переможцем бою 21 березня між Віталієм Кличком і Хуаном Карлосом Гомесом. Так, WBC визнав справедливість позову, який подав мій промоутер Денніс Раппопорт. Тоді, нагадаю, керівники WBC на чолі з президентом Хосе Сулейманом повелися дуже дивно. Вони наполягали на скорішому проведенні захисту титулу, хоча відомо, що, скажімо, той самий Віталій Кличко у цій же організації тричі переносив свій бій через травми.

Це велика перемога для мене і всієї моєї команди.

Саме через тиск WBC мені довелося вийти на ринг проти нігерійця Самуеля Пітера в березні минулого року, хоча я не був готовий до кінця.

Близько місяця тому в Канаді пройшло слухання цієї справи, за підсумками якого WBC ухвалило офіційне рішення: я вийдуть в ринг у двобої за титул проти переможця бою Кличко - Гомес. І це велика перемога для мене і всієї моєї команди", - цитує Маскаєва агентство "Весь спорт".

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко вже заявив, що бій з Маскаєвим йому нецікавий.

"Весь спорт", livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Олег Маскаєв виграв суд у WBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути