четвер, 12 лютого 2009 13:23

Маскаєв не цікавий Віталію Кличку

Маскаєв не цікавий Віталію Кличку

За повідомленням Офіційного серверу органів державної влади Республіки Мордовія, Російська Федерація, продовжує розпалюватися скандал, пов"язаний з твердим наміром росіянина Олега Маскаєва повернути втрачений ним титул чемпіона світу в можливому бою з переможцем майбутнього титульного поєдинку між нинішнім чемпіоном світу за версією WBC українцем Віталієм Кличком та обов"язковим претендентом кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом.

Російський сайт пише, що українець вже відкинув пропозицію про проведення подібного бою, вважаючи Маскаєва не гідним для себе суперником. Відтак російський супертяж 14 березня на арені Льодового палацу в Саранську Республіки Мордовія проведе поєдинок з 37-річним американцем Річем Боруффом (17-2-1, 10 КО). На час цього бою, Олегу Маскаєву (35-6, 26 КО) буде 40 років. Бій має показати, наскільки серйозні претензії Маскаєва на чемпіонський титул, пише proboxing.com.ua.

Олег Олександрович Маскаєв (народився 2 березня 1969(1969.03.02), Джамбул, Казахська РСР) - російський боксер-професіонал, виступає у важкій ваговій категорії. Чемпіон світу у важкій (версія WBC, 2006-2008) ваговій категорії. Чемпіон Паназіатської боксерської асоціації (ПАБА) у важкій вазі. Провів 41 бій, з яких виграв 35 (26 нокаутом) і зазнав 6 поразок. Довідка wikipedia.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв не цікавий Віталію Кличку ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути