середа, 29 жовтня 2008 15:13

Віталій Кличко назвав найкращого суперника для свого брата

Віталій Кличко назвав найкращого суперника для свого брата

Найкращим суперником для Володимира Кличка є Олександр Димитренко. Так вважає чемпіон світу за версією WBC Віталій Кличко, який є співвласником промоутерської компанії К2 Promotions.

"Наразі найкращим суперником був би Олександр Димитренко. Але він пов"язаний контрактом на бій з Луаном Краснічі у листопаді. Отже найбільш вірогідними кандидатурами є Рахман і Вільямсон. З представниками цих відомих супертяжів ми й ведемо переговори", - розповів Віталій про пошук заміни травмованому Алєксандру Повєткіну.

"Можливо, IBF втрутиться в ситуацію, і може виникнути ще одна кандидатура. Володя ж, як і планувалося, у вівторок відбув на іспанську Мальорку. У нього триває етап загальнофізичної підготовки" - цитує Віталія видання "Спорт день за днем".

Нагадаємо, поєдинок чемпіона світу за версіями IBF і WBO у надважкій вазі Володимира Кличка проти росіянина Повєткіна, який мав відбутися 13 грудня у німецькому Маннхаймі, скасований через травму російського боксера.

"Ми, звичайно, співчуваємо Повєткіну, який пошкодив ногу. Але добре, що подія з Повєткіним сталася не в останній момент і є можливість провести вечір боксу, не змінюючи місця і часу - 13 грудня, Маннхайм", - каже Кличко-старший.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко назвав найкращого суперника для свого брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути