середа, 29 жовтня 2008 10:16

"Кличко-молодший не погодиться на поєдинок з Валуєвим" - менеджер росіянина

Менеджер російського суперважкоатлета Ніколая Валуєва Борис Дімітров спростовує в блозі "Чоловіча робота" на сайті sports.ru чутки про поєдинок Валуєва з одним з братів Кличко.

"Відразу хотілося б розвіяти чутки з приводу можливого поєдинку Ніколая в грудні проти одного з братів Кличків. Щоб не говорили українські боксери в пресі, з офіційною пропозицією ні вони, ні їх представники до нас не зверталися".

"І навіть якщо зараз Віталій, припустимо, зробить офіційну пропозицію, такий поєдинок відбудеться не раніше осені майбутнього року. Тому що в грудні Валуєв проводить добровільний захист, підготовка до якого вже почалася, та й Віталій тільки що провів бій і просто не встигне почати новий підготовчий етап, дуже мало часу залишилося. Навесні у Колі швидше за все буде обов"язковий поєдинок з Чагаєвим, який ніби видужує і налаштований битися".

"При цьому ми готові провести бій з Віталієм. Думаю, вийшов би дуже цікавий поєдинок. Все-таки Кличко-старший рішучий, атакуючий боєць і не буде весь бій сидіти на задній нозі як його брат Володимир. Той більш інфантильний і я дуже сумніваюся, що Кличко-молодший коли-небудь погодиться на поєдинок з Ніколаєм. Втрачати відразу два пояси Володимиру очевидно, зовсім не хочеться".

Зараз ви читаєте новину «"Кличко-молодший не погодиться на поєдинок з Валуєвим" - менеджер росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути