вівторок, 28 жовтня 2008 10:59

Повєткіну не вдалося "зажати" мільйон

Директор-розпорядник фірми SauerlandEvent Кріс Майєр розповів про те, як закінчення контракту може вплинути на проведення бою Кличко - Повєткін, якого чекають у всьому світі.

"Ніяк не вплине. Так, наш контракт з Повєткіним закінчується 1 січня, проте у ньому є дві умови, які набувають чинності у цьому конкретному випадку. По-перше, у разі травми, та перенесення бою через неї, наш контракт з Повєткіним автоматично продовжується на весь термін її дії. По-друге, знову ж по цьому самому контракту, ми маємо право на його продовження на певний термін, і ми цим правом скористаємося. Нам дуже шкода, що Повєткін, якого дуже люблять у нашій фірмі, отримав травму, але все одно його бій з Кличком обов"язково відбудеться, хай і з запізненням".

Раніше повідомлялося, що команда Повєткіна за бій з Кличко отримає близько 3 мільйонів доларів, з них близько 1 мільйона дістанеться SauerlandEvent. Ходили чутки, що Повєткін міг навмисно травмуватися, щоб не платити цю суму промоутерській компанії.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Повєткіну не вдалося "зажати" мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути