вівторок, 23 червня 2009 10:55

Віталій Кличко назвав імена потенційних суперників

Віталій Кличко назвав імена потенційних суперників

Український боксер-важкоатлет, чемпіон світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко заявив, що розглядає трьох кандидатів на бій з ним, запланований на 12 вересня 2009 року. Про це пише видання The Daily Star.

Кличко сказав, що він може зустрітися на рингу з англійцем Девідом Хеєм, росіянином Миколою Валуєвим або з американцем Крісом Арреолою.

Хей у 2008 році став абсолютним чемпіоном світу у ваговій категорії до 90,9 кілограма, після чого оголосив про перехід у важку вагу. 20 червня 2009 року Хей повинен був зустрітися на рингу з братом Віталія Кличка Володимиром, але цей поєдинок зірвався через травму спини у британця.

Валуєв, який володіє титулом чемпіона світу WBA (Всесвітня боксерська асоціація), 30 травня повинен був зустрітися з узбеком Русланом Чагаєвим, але у Чагаєва знайшли вірус гепатиту B, і поєдинок був скасований. Після цього менеджер Валуєва Борис Дімітров заявив, що його клієнт планує зустрітися з Кличко-старшим.

Кріс Арреола провів за свою кар"єру 27 боїв на професійному рингу, і виграв все 27, зокрема 24 - нокаутом. На початку 2009 року Арреола вважався одним з претендентів на бій з Володимиром Кличком.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко назвав імена потенційних суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути