субота, 06 червня 2009 11:55

Віталій Кличко і Валуєв домовились про бій по телефону

Віталій Кличко і Валуєв домовились про бій по телефону

Віталій Кличко і Микола Валуєв вже обговорили деталі можливого поєдинку, який міг би відбутися цієї осени. Про це росіянин заявив в ефірі Російської служби новин.

- Я здзвонювався з Віталієм Кличком, - говорить Микола Валуєв. - У Хея зараз бій з молодшим братом відмінився через травму, але вже залишилося дуже мало час, щоб битися з Володимиром. Я б не встиг повноцінно до цього підготуватися. Ми поговорили з Віталієм про можливість зустрітися десь на кінець вересня – жовтня.

І у мене, і у нього є бажання, щоб такий бій відбувся. Ми єдині в думці, що такий бій був би цікавий. Зараз я переконуватиму, напевно, менеджерів в тому, щоб вони доклали зусилля до цього. І також Віталій сказав, що його представники вийдуть на керівництво Заурленда...

Я цього чекаю вже не перший рік, і вважаю, що цей бій був би найцікавіший для світу боксу, для уболівальників. Цього бою давним-давно хочуть не тільки боксери, але і звичайні люди.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Валуєв домовились про бій по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути