середа, 17 червня 2009 08:58

Брати Клички відмовились від $100 млн

Брати Клички відмовились від $100 млн

Не дивлячись на гонорар в 100 мільйонів доларів, брати-суперважковаговики Віталій і Володимир Клички відмовилися боксувати один з одним.

"Бюджет поєдинку складатиме більше ста мільйонів доларів, є така пропозиція від телеканалів, інтерес до цього бою великий. Але, не дивлячись на це, на превеликий жаль всіх любителів спорту, хочу сказати, що цей поєдинок не відбудеться, - заявив Віталій Кличко. - Ми не хочемо розбивати серце нашої мами".

Втім, Володимир не має наміру здаватися і хоче таки отримати дозвіл від матері на цей бій. Відзначимо, що брати готові битися, якщо їх мама схвалить такий поєдинок.

"Ми збираємося поговорити зі своєю мамою знову, тому що ми знаємо, який великий інтерес приверне такий бій, і це означатиме, що один з нас стане абсолютним чемпіоном в суперважкій вазі, - говорить Володимир.

- Звичайно, мама не зрадіє, і якби ми билися, то я б сильно хвилювався про здоров"я свого брата, тому що бій може бути кривавим і дуже важким. Ми конкурентноздатні, і все буде по-справжньому. Я найкращий технічний боксер, але з нас двох він сильніший. Це буде цікаво".

Тим часом, 33-річний Володимир Кличко 20 червня на 65-тисячному стадіоні "Велтінс Арена" в німецькому Гельзенкірхені битиметься з узбеком Русланом Чагаєвим, 30 років. Чагаєв замінить Девіда Хея - той відмовився від бою з Кличком через травму руки.

За матеріалами Турнір, Utro.ua

Зараз ви читаєте новину «Брати Клички відмовились від $100 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути