пʼятниця, 17 червня 2011 16:09

Вболівальники вже викупили 80% квитків на Євро-2012

Вболівальники вже викупили 80% квитків на Євро-2012

Оплата квитків, замовлених уболівальниками протягом березня 2011 року, триватиме максимум до кінця липня цього року. Станом на сьогодні, 80% квитків вже викуплено. Про це в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" заявив голова Департаменту планування та продажу квитків УЄФА Педро Коррейя.

Як зазначив чиновник УЄФА, оплата квитків - довготривалий процес. "Згідно з нашими прогнозами, оплата завершиться не пізніше кінця липня 2011-го. Станом на сьогодні 80% замовлень вже викуплено. Проте всі замовлені квитки вважаються проданими", - пояснив пан Коррейя.

Він також додав, що процес оплати затягується не тільки з технічних, а й ментальним нюансам.

"По-перше, кожному клієнтові ми надаємо різні можливості розрахуватися за квитки, як йому буде зручно. По-друге, впливає характер уболівальників. У разі оплати банківським переказом - все відкладають на останній день. Деякі, можливо, ще міркують: вигравши багато квитків, чи все їм потрібні? По-третє, грає роль і технічна складова. УЄФА перевіряє всіх клієнтів, чи існує загроза перепродажу, виходу на чорний ринок", - пояснив фахівець.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Півмільйона вболівальників хочуть купити квитки на Євро-2012

За його словами, у разі несплати за замовлені тікети, вони підуть на повторний продаж через лотерею, яка відбудеться після жеребкування 2 грудня 2011-го.

"Невикуплені квитки отримають інші люди, які стоять у черзі. Ми визначили другу чергу з охочих, які отримають повідомлення про таку можливість.

Слава Богу, є ще дуже багато охочих викупити квитки", - підкреслив пан Коррейя.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники вже викупили 80% квитків на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути