середа, 30 березня 2011 18:17

Євро-2012. Вакантними залишилися квитки тільки на один матч у Донецьку

Євро-2012. Вакантними залишилися квитки тільки на один матч у Донецьку

До завершення "квиткової" кампанії УЄФА залишилося всього два дні. 31 березня в 24:00 завершиться етап замовлення квитків через офіційний сайт футбольного союзу - uefa.com.

Як зазначив в ексклюзивному коментарі Інформаційному центру "Україна-2012" керівник місцевого оргкомітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський, на останні дні кампанії припав ще один сплеск замовлень.

"Враховуючи те, що в продаж надійде 590 тисяч квитків (41% від загальної кількості 1,4 млн.), а всього замовлень надійшло від близько 800 тисяч уболівальників, то враховуючи, що теоретично кожен уболівальник може замовити максимум 76 квитків, кампанію вже можна назвати успішною. Це більше заявок, ніж під час Євро-2008 ", - підкреслив пан Лубківський.

За його словами, Європейський футбольний союз задоволений великим інтересом до квитків на матчі чемпіонату, а значить і самому Євро-2012. А також тим, що найбільше замовлень надійшло від країн-господарів - України та Польщі.

Разом з тим керівник МОК закликає всіх, хто не встиг замовити євро-тікети за офіційною процедурою, або тих, хто відкладав цю справу на останні дні, зробити це найближчим часом.

"З усіх матчів на Євро-2012 вакантними залишилися тільки квитки на матч № 7, який відбудеться 11 червня в Донецьку між суперниками збірної України. Останні дані свідчать про те, що попит майже на всі категорії квитків перевищив пропозицію. Тому згідно з новою процедурою продажу квитків, на всі матчі, за трьома категоріями квитків будуть проведені лотереї", - додав директор Місцевого оргкомітету.

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. Вакантними залишилися квитки тільки на один матч у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути