Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 10:57

Перші квитки на Євро-2012 отримала вчителька з Білої Церкви
9

Фото: Reuters

Перші чотири квитки на матч, який 11 червня 2012 року пройде на НСК "Олімпійський", першого березня були вручені Віті Мимренко, вчительці з Білої Церкви (Київська область).

Дякуючи промоційній кампанії УЄФА, українка, що зареєструвалась на офіційному сайті з продажу квитків, отримала перепустки на стадіон безкоштовно. За словами пані Мамриненко, про виграш омріяних перепусток на поєдинки першості вона дізналася на роботі.

Як повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012", ваучери-квитки вручив уповноважений президента УЄФА з питань Євро-2012, член Виконкому УЄФА Франтішек Лавринець.

В той же час у Варшаві квитки на матч-відкриття Євро-2012 було вручено першому польському вболівальнику, яким став Павєл Михальчак. Він отримав ваучери, які згодом обміняє на омріяні перепустки, з рук президента УЄФА Мішеля Платіні.

Під час урочистостей, присвячених старту квитковій кампаній Євро-2012, шляхом лотереї було обрано ще одного щасливчика з України, який також безкоштовно отримає 4 квитки. Ним з легкої руки Посла Євро-2012 Олега Блохіна став пан Генадій з Харкова.

Нагадаємо, у Києві та Варшаві стартувала кампанія з продажу квитків, які можна замовити лише на офіційному сайті UEFA.com з 1 по 31 березня.

В урочистостях взяли участь посол турніру Олег Блохін, директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, представник президента УЄФА з питань Євро-2012 Франтішек Лавринець, операційний директор UEFA Events SA Мартін Каллен.

Зараз ви читаєте новину «Перші квитки на Євро-2012 отримала вчителька з Білої Церкви ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути