Ексклюзиви
вівторок, 01 березня 2011 18:50

На квитки Євро-2012 претендують майже 600 тисяч фанів

На квитки Євро-2012 претендують майже 600 тисяч фанів

591 тисяча вболівальників зареєструвались на офіційному сайті УЄФА, щоб вибороти право на квитки на матчі Євро-2012. У загальній мапі реєстру представлено 161 країна світу.

Про це повідомили під час урочистостей, присвячених старту продажу квитків ЧЄ-2012, передає Інформаційний центр "Україна-2012". Водночас, як підкреслюють в УЄФА, реєстрація на квитковому порталі триватиме до 31 березня.

Як і прогнозувалось, процедура купівлі квитка на матчі Євро-2012 викликала величезний ажіотаж, який навіть спричинив збій у роботі сервера УЄФА. Станом на середину лютого кількість реєстрантів складала 350 тисяч чоловік. З них 90% претендентів – мешканці України та Польщі.

Зважаючи на те, що кожен претендент може отримати 4 квитки на матч або загалом 76 на руки, співвідношення попиту і пропозиції може справді суттєво перевищити показники попереднього чемпіонату. Як відомо у Австрії і Швейцарії конкурс претендентів на квитки склав 10:1.

В той же час в УЄФА висловлюють задоволення від популярності "квиткової кампанії" в країна-господарях. Нагадаємо, процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для мешканців приймаючих міст.

Для них виділена квота 2 тисячі квитків на кожен матч – тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Усі інші мешканці приймаючих міст, хто зареєструвався, але не отримав квоти, приймуть участь у загальній лотереї УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «На квитки Євро-2012 претендують майже 600 тисяч фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути