понеділок, 28 лютого 2011 14:07

Сьогодні завершується реєстрація на купівлю квитків на Євро-2012

Сьогодні завершується реєстрація на купівлю квитків на Євро-2012

Сьогодні, 28 лютого, закінчується перший етап продажу квитків на офіційному порталі з реалізації квитків Євро-2012. Тобто створення особистих облікових записів на право отримання квитків на матчі майбутнього чемпіонату.

Станом на 20 лютого кількість фанів, які висловили бажання придбати пропуску, перевищила 340 тисяч, 90% з яких - жителі приймаючих країн.

Вже з 1 першого березня на урочистих церемоніях в Києві і Варшаві буде дано старт продажу квитків Євро-2012. До 31 березня організатори турніру будуть приймати замовлення на квитки, а їх обробки триватиме два тижні. Вже в квітні 2011 року відбудеться лотерея, за результатами якої визначаться володарі перепусток. Щасливчики отримають відповідні ваучери, які згодом можна буде обміняти на квитки.

Квитки будуть доступні в трьох цінових категоріях. Їх вартість коливається від 300 до 6000 гривень. Крім того, у цінах на квитки УЄФА закріпив валютний курс євро до гривні 1:10.

До речі, перший квиток поїде до Білої Церкви. УЄФА методом лотереї обрав першого зареєстрованого, яким виявилася мешканка Білої Церкви з ініціалами В.М.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні завершується реєстрація на купівлю квитків на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути