пʼятниця, 04 березня 2011 04:30

Півмільйона вболівальників хочуть купити квитки на Євро-2012

У вівторок на сайті uefa.com розпочали офіційний продаж квитків на матчі Євро-2012. Зареєструвалися 591 тис. уболівальників. Цього ж дня сервер сайта завис.

— Він не витримав величезної кількість заявок. Та всі проблеми залагодять, — запевняє Маркіян Лубківський, директора турніру УЄФА Євро-2012 в Україні.

Квитки коштують від 30 до 600 євро, тобто від 330 до 6600 грн. Придбати їх можна лише на сайті до 31 березня цього року. Для жителів  міст, що прийматимуть матчі, виділили місця: 32 тис. для українців і 30 тис. — для поляків.

— Вони мають переваги щодо купівлі квитків. Виділили квоту: дві тисячі штук на кожен матч, — каже Мартін Каллен, операційний директор УЄФА. — Решта городян, які зареєструвалися, але не отримали квоти, візьмуть участь у загальній лотереї УЄФА.

Уболівальники, котрі не зможуть відвідати матчі своєї збірної на стадіонах, матимуть змогу спостерігати за іграми у спеціально обладнаних фан-зонах.

— Це величезні території з великими екранами, на яких усі зможуть дивитися матчі. У Києві, наприклад, фан-зона буде обладнана на майдані Незалежності, — додає Лубківський.

Перші чотири квитки на матч збірної України вручили сім'ї Мимренків із міста Біла Церква на Київщині. Їхню заявку обрали шляхом вільного відбору.

— Люблю футбол, то попросила чоловіка, щоб мене зареєстрував, — розказує Вікторія Мимренко. — Коли подзвонили з оргкомітету, спочатку не повірила. А коли ще раз зателефонували, остаточно впевнилася.

Іще чотири квитки за номером телефону розіграли в студії. Брали участь 10 претендентів. Екс-футболіст Олег Блохін витяг номер переможця. Ним став Геннадій із Харкова.

Зараз ви читаєте новину «Півмільйона вболівальників хочуть купити квитки на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути