пʼятниця, 08 квітня 2011 14:43

ФФУ займеться розпродажем квитків на Євро-2012

ФФУ займеться розпродажем квитків на Євро-2012

Вболівальники, які не встигли замовити квитки на матчі Євро-2012, отримають додатковий шанс отримати тікети за квотою своїх національних асоціацій.

Для українців розпродаж пропусків буде незабаром здійснювати Федерація футболу України, передає Інформаційний центр "Євро-2012".

"Щодо квоти і процедури розпродажу сьогодні ще тривають переговори між ФФУ та УЄФА. Після їх завершення буде зрозуміла формула, за якою будуть росповсюджуватися перепустки", - заявив в ефірі одного з українських телеканалів директор турніру Маркіян Лубківський.

Ще одним шансом на отримання квитків залишаються численні акції від офіційних спонсорів УЄФА, які масово стартують в найближчі місяці.

За результатами березня - місяця, під час якого відбувалося замовлення квитків через офіційний сайт УЄФА, було отримано більше 12 млн заявок на квитки. 88% замовлень надійшло від громадян України та Польщі. Тому УЄФА, який робив акцент на тому, щоб матчі чемпіонату дивилися переважно громадяни приймаючих країн, задоволений результатами "квиткової" кампанії, зазначив директор Місцевого оргкомітету.

Всього у вільний продаж було виділено близько 500 тисяч перепусток на стадіони (41% від загальної кількості - 1,4 млн), які розраховані на вболівальників усього світу. Лотереї, за підсумками яких буде визначений щасливчиків, власників квитків, відбудуться 19-22 квітня цього року. Тоді щасливі власники отримають повідомлення, що вони стали власниками.

За аналогічним принципом проводилася лотерея на останньому чемпіонаті в Австрії і Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ займеться розпродажем квитків на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути