Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 02:15

На Євро-2012 хочуть потрапити 12 мільйонів людей

Понад 10 млн уболівальників з України та Польщі зареєструвалися, щоб купити квитки на матчі Євро-2012. Офіційний продаж закінчився 31 березня.

— Такий ажіотаж УЄФА передбачало. Адже населення України та Польщі значно більше, ніж в Австрії та Швейцарії, де був попередній турнір, — каже 26-річна Ганна Добко, прес-секретар місцевого організаційного комітету Євро-2012 Україна. — Найближчі 20–30 років такої можливості для нас не буде. Можна сказати, що ця нагода випадає раз в житті.

Загалом охочих відвідати матчі чемпіонату зареєструвалися понад 12 млн. Це рекорд континентальних першостей. Заявки надходили із 206 країн світу.

За декілька тижнів до Євро-2012 організатори надрукують 1,4 млн квитків. З них 75% отримають зареєстровані.

— Розповсюдження через офіційний сайт УЄФА — система відпрацьована роками, — додає Ганна Добко. — Таким чином квитки отримають уболівальники, а не спекулянти. Ті ж сайти, що й досі продають, — аферисти. Заплативши їм, вболівальник ніколи не потрапить на матчі.

Оскільки кількість заявок значно перевищила кількість квитків, власників перепусток визначить комп'ютерна лотерея. Розіграш проведе УЄФА з 19 по 22 квітня. Переможці отримають повідомлення на електронну пошту до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 хочуть потрапити 12 мільйонів людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути