середа, 13 квітня 2011 18:35

Віталій Кличко та Блохін отримали від Суркіса платинові квитки на Євро-2012

Віталій Кличко та Блохін отримали від Суркіса платинові квитки на Євро-2012

Посол Євро-2012 Олег Блохін, кандидат на пост тренера національної збірної України з футболу, і чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко отримали квитки на Євро. Про це повідомляє Інформаційний центр Євро-2012.

Платинові корпоративні пакети, що передбачають доступ до приватного скай-боксу, вручив українським знаменитостям керівник Федерації футболу України Григорій Суркіс під час презентації пакетів гостинності для бізнес-класу.

"Що значить Євро для нашої країни? Це не тільки турнір, який, я впевнений, прозвучить як фінальний акорд чемпіонату - яскраво і видовищно. Це - престиж країни", - зазначив Олег Блохін у своєму вітальному слові.

За словами Віталія Кличка, кожен день, кожну годину наближає нас до турніру, який має геополітичне і спортивне значення для країни.

"Незалежно від типу квитка - найголовніше - прийти на стадіон і підтримати рідну команду. Переконаний, що українці - великі патріоти. І вільних місць на наших стадіонах не буде ні в якій категорії", - зазначив боксер.

Нагадаємо, що 21 квітня збірна Україна повинна отримати тренера.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко та Блохін отримали від Суркіса платинові квитки на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути