Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 10:12

Ващук: Рибка не знає хто такий Володимир Ілліч Ленін

Захисник київського "Динамо" Владислав Ващук, який раніше виступав за московський "Спартак", розповів про свій переїзд до Росії і про складнощі, пов"язані із звиканням до нової команди.

- Так, переїхати і облаштуватися було просто. Єдина складність для мене була в переході з "Динамо" до "Спартака" - це принципове протистояння цих двох команд. До цих пір пам"ятаю, як зайшов в клуб, а там все "червоно-біле". Коли приїхав, навіть не знав, хто такі "м"ясо" і "коні". Ігри з ЦСКА - ключові для "Спартака", такі, що не вимагають додаткового роз"яснення, і я це швидко зрозумів і прийняв. До речі, багато спартаківських легіонерів, які були в той момент в команді, відносилися до подібних ігор як до рядових матчів. Просто виходили на чергову робочу гру. Можливо, їм було важко зрозуміти сенс цієї битви.

Продовжуючи тему легіонерів, єдине, що можу сказати: бразильці вибирали собі матчі і до них готувалися, а на наступну гру не виходили, прикидуючись хворими, - заявив Ващук.

Також Ващук розповів про те, наскільки принциповим є протистояння між російськими і українськими командами на рівні збірних:

- Це окрема тема. Тут у футбольне протистояння втрутилася політика. Хоча наша збірна - молода команда. У ній більшість хлопців виросли вже на незалежній Україні. Я тут у воротаря київського "Динамо" Саші Рибки питав, хто такий Ленін, а він не знає.

У нинішнє міжсезоння Владислав Ващук був виставлений керівництвом київського "Динамо" на трансфер і де він продовжить кар"єру поки не відомо.

Джерело: "Газета.ru"
Зараз ви читаєте новину «Ващук: Рибка не знає хто такий Володимир Ілліч Ленін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути