середа, 19 грудня 2007 14:24

Суркіс готовий викласти на придбання гравців $ 100 млн

Київське "Динамо", не чекаючи закінчення новорічних свят, почало активну роботу на трансферному ринку. Як повідомило джерело, близьке до керівництва "Динамо", президент клубу Ігор Суркіс вже затвердив суму, яку готовий викласти на придбання новачків - $ 100 млн.

Це велика сума як для команди середнього європейського ешелону. Схоже, кияни рішуче настроєні перекроїти свої ряди. При цьому, за наявною інформацією, ініціатива виходить не тільки від нового головного тренера Юрія Сьоміна, але і від самого Суркіса.

Що стосується втрат, то виставлені на трансфер декілька ветеранів - Валентин Белькевіч, Сергій Федоров і Владислав Ващук. Напевно, залишать "Динамо" легіонери - бразилець Родріго, марроканец Бадр Каддурі і серб Мар"ян Маркович.

Придбань, а саме підписання контрактів, поки немає. З чуток "Динамо" зацікавлене в двох росіянах - півзахиснику португальського "Спортінга" Мараті Ізмайлові і форварді іспанської "Севільі" Олександрі Кержакові.

Джерело також уточнило суму, яку отримуватиме Юрій Сьомін в "Динамо, - $ 1,2 млн. в рік, інформує "Спортобоз".
Зараз ви читаєте новину «Суркіс готовий викласти на придбання гравців $ 100 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути