Ексклюзиви
вівторок, 18 грудня 2007 11:46

Белькевич може отримати місце в тренерському штабі "Динамо"

Белькевич може отримати місце в тренерському штабі "Динамо"
Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс вважає, що Валентин Белькевич зробив блискучу кар"єру. За словами керманича української команди, білоруський футболіст проявив себе справжнім патріотом клубу. Як стверджує Ігор Суркіс, він особисто запропонував Белькевичу після закінчення тренерської школи місце у штабі команди.

Разом з Валентином Белькевічем "Динамо" залишив український захисник Сергій Федоров.

- Ніяких образ бути не повинно. Хлопці віддали "Динамо" кращі роки, і ми це цінуємо. Белькевичу вдалася блискуча кар"єра, довгий час він був мозком команди. Федорову було складніше проявити себе через те, що його постійно переслідували травми, - заявив Ігор Суркіс.

- Белькевич, крім іншого, проявив себе патріотом клубу. У його кращі роки їм цікавилися італійські "Фіорентіна" і "Сампдорія", а Рінат Ахметов в 2001 році пропонував за Валентина вісім мільйонів доларів - дуже серйозні на той час гроші. Але я ніколи не намагався заробляти на гравцях, тому і не продав його Ахметову. Крім того, сам Белькевич завжди хотів бути в "Динамо". По суті, він наш футболіст, хоч і білорус. Знаю, що він подав документи на оформлення українського громадянства

З ним дуже важко розлучатися, хоча за проведені в клубі 11 років бувало всяке - у тому числі і порушення режиму. Я йому особисто сказав: "Ти грамотний хлопець, закінчуй школу тренерів, і ми знайдемо тобі місце в клубі як тренерові". Я прихильник збереження легендарних гравців "Динамо" для клубу, адже ми їли один хліб, робили одну справу, - додав президент "Динамо".

Валентин Белькевич завершив виступи у складі київського "Динамо". Матч завершального туру групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2007/08 з португальським "Спортінгом" став останнім для білоруського півзахисника в українському клубі. У Белькевича вийшов термін дії контракту, і сторони вирішили його не продовжувати, інформує www.telegraf.by.
Зараз ви читаєте новину «Белькевич може отримати місце в тренерському штабі "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути