четвер, 08 липня 2010 09:57

Ващук не підійшов "Арсеналу"

Ващук не підійшов "Арсеналу"

Досвідчений захисник Владислав Ващук, якого останнім часом називали без п'яти хвилин гравцем київського "Арсеналу", а сам 35-річний футболіст, який відіграв у складі "канонірів" один контрольний матч, заявляв, що контракт зі столичним клубом вже на мазі, у вівторок після ранкового тренування залишив розташування "Арсеналу". Ситуацію прокоментував головний тренер киян Юрій Бакалов.

"Влад не пройшов з командою повний підготовчий період, а приїхав лише на завершальний етап збору, - цитує Бакалова "Команда". - Тому й не зміг вийти на пік своєї форми. До того ж у нас достатньо гравців, які виступають на його позиції".

За неофіційною інформацією, вішати бутси на цвях Ващук не збирається і свою кар"єру може продовжити у київській "Оболоні".

Нагадаємо, контракт з "Чорноморцем" у Влада закінчився 1 червня 2010 року. Грати у першій лізі Ващук не побажав і став вільним агентом.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Ващук не підійшов "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути