вівторок, 06 липня 2010 11:41

"Оболоні" потрібні 3-4 гравці" - Сергій Ковалець

"Оболоні" потрібні 3-4 гравці" - Сергій Ковалець
У понеділок на стадіоні "Оболоні" відбулася презентація нового логотипу клубу та представлення новачків. "Пивоварами" стали воротар Олег Остапенко з "Іллічівця", Олександр Мандзюк та Вадим Панас з ФК "Львів" Валентин Слюсар з "Металіста", Сергій Кучеренко з "Кримтеплиці" і Валерій Заваров з "Арсенала".

Сергій Ковалець розповів "Gazeta.ua", яке завдання поставив команді на сезон.

"Головне завдання – показувати якісний футбол, який подобається вболівальникам. У нас цікавий календар. Звичайно, буде важко, тому що центральна вісь пішла з команди у "Кривбас". Головне, щоб футболісти отримували задоволення від футболу.

У деяких гравців закінчилися контракти, з іншими ми не хотіли продовжувати співпрацю, дехто знайшов собі іншу команду. Це нормальний футбольний процес. У нас новий логотип. Символічно, що гратиме оновлена команда. Хочеться, щоб "Оболонь" заграла по-новому."

За словами Ковальця, "пивовари" шукають ще 3-4 гравців.

"Новачки в команді ще будуть, зараз ми у стадії переговорів з гравцями. Футболістів шукаємо на всі позиції. Нам потрібні 3-4 гравці, які підсилять нашу команду. Кількох гравців ми взяли з нашого молодіжного складу. У колективі буде сплав молодості і досвіду."

Нагадаємо, минулий сезон "Оболонь" закінчила на 11-у місці.

Зараз ви читаєте новину «"Оболоні" потрібні 3-4 гравці" - Сергій Ковалець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути