четвер, 05 жовтня 2006 10:26

В Сан-Паулу викрали сестру форварда "Мілана"

У середу викрали сестру форварда "Мілана" Рікардо Олівейри. Марія Де Лурдес Сільва Де Олівейра була викрадена вранці - два чоловіки в масках увірвалися в її будинок на півночі Сан-Паулу, зв"язали і закрили кляпами роти чоловіку і 8-літньому синові сестри форварда "россонері" та зникли із здобиччю, повідомляє Спортілюстрейтед.

Викрадачі поки не виходили на контакт і не висунули ніяких вимог. Як повідомляє місцева преса, поліція розглядає версію участі у викраденні жінки одного з її синів. На рахунку тінейджера вже було кілька викликів у поліцію, і він погрожував матері викрасти її.

Департамент суспільної безпеки Сан-Паулу відмовився коментувати інцидент, поки це не буде дозволено.

Олівейра дізнався про викрадення, коли був у Севільї в особистих справах. Пізно ввечері в середу він мав летіти в Бразилію, щоб допомогти владі в розслідуванні. Керівництво "Милана" і гравці виразили свою солідарність бразильському форвардові та його родині .

Це уже восьмий випадок викрадення в Бразилії родичів футболістів, починаючи з листопаду 2004 року. Все почалося з того, що була викрадена мати форварда "Реала" Робіньйо. Її звільнили через п"ять тижнів. За чутками, Робіньйо був змушений заплатити бандитам близько 80 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «В Сан-Паулу викрали сестру форварда "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути