понеділок, 24 грудня 2007 10:45

У свідченнях дівчини, зґвалтованої гравцем "МЮ", знайдені невідповідності

Поліція Манчестера виявила невідповідності у свідченнях 26-річної жінки, яка стверджує, що була зґвалтована 19-річним захисником збірної Північної Ірландії і "Манчестер Юнайтеда" Джоні Евансом. Жінці важко пояснити багато деталей інциденту, що трапився 17 грудня, пише англійське видання Daily Mail.

Передбачувана жертва зґвалтування надавала свідчення письмово, а також записувала їх на аудіо- і відеоносіях. Поліція проаналізувала ці записи і знайшла в них ряд невідповідностей. Крім того, у жінки, про яку відомо тільки те, що вона працює моделлю, виникли труднощі, коли вона намагалася пояснити, як їй вдалося залишитися наодинці з Евансом.

Daily Mail, посилаючись на джерело в поліції Манчестера, пише, що слідчі, які розбирають цю справу, підозрюють жінку в наданні помилкових свідчень.

Під час однієї з бесід з поліцейськими у неї виникли складнощі у тому, щоб відповісти на питання, хто саме її зґвалтував - Еванс чи інший гравець "Манчестер Юнайтед".

Підозрюваного футболіста "МЮ" підтримала його дівчина - 20-річна Кейт Уотхолл. Вона заявила, що не вірить, що Еванс міг напасти на жінку.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У свідченнях дівчини, зґвалтованої гравцем "МЮ", знайдені невідповідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути