середа, 15 вересня 2010 13:41

В НХЛ змінили правила нарахування очок

В НХЛ змінили правила нарахування очок
Рада керуючих НХЛ вирішила змінити правила нарахування очок. Починаючи з сезону 2010/11, за перемогу в серії буллітів очки не будуть нараховуватися, проте кількість перемог по буллітам буде враховуватися наприкінці сезону в якості додаткового показника при рівності набраних очок. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Зміни в правилах покликані стимулювати команди грати в додатковий час в більш атакуючий хокей. Проти затягування матчів до серії буллітів заперечувало телебачення.

Булліти в НХЛ почали пробивати з 2005 року. У регулярному чемпіонаті НХЛ сезону-2009/10 за перемогу в основний час, в овертаймі чи по буллітам нараховувалося по два очки, а команда, що поступилася в овертаймі чи по буллітам, отримувала одне очко.

Національна хокейна ліга - професійна спортивна організація, що об"єднує хокейні команди США і Канади. НХЛ стала першою професійною хокейної лігою у світі. НХЛ є однією з головних спортивних ліг Північної Америки, разом з НФЛ, НБА і Головною лігою бейсболу.

Ліга була утворена в 1917 році і об"єднувала в собі всього 4 команди. Через 90 років - в сезоні 2009-2010 - грає вже 30 команд із 29 міст США і Канади, які борються щорічно за головний приз ліги - Кубок Стенлі.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «В НХЛ змінили правила нарахування очок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути