вівторок, 10 серпня 2010 12:58

40-річний Селянне підписав з "Анахаймом" нову угоду

40-річний Селянне підписав з "Анахаймом" нову угоду

Фінський нападник клубу НХЛ "Анахайм Дакс" Теєму Селянне підписав з клубом новий однорічний контракт. За сезон-2010/11 Селянне заробить 3,25 мільйона доларів.

Крім того, угода гравця передбачає можливість виплати бонусів залежно від його статистичних показників. Про це повідомляє офіційний сайт НХЛ.

40-річний Селянне провів у НХЛ 17 сезонів, виступаючи за "Анахайм", а також "Вінніпег Джетс", "Сан-Хосе Шаркс" і "Колорадо Евеланш". У регулярних чемпіонатах НХЛ Селянне закинув 606 шайб і зробив 654 гольові передачі. Більшу частину своєї кар"єри фін провів саме в "Анахаймі".

У чемпіонаті НХЛ сезону-2009/10 Селянне провів 54 матчі і набрав 48 очок (27 голів і 21 передача). У березні 2010 року фінський форвард став 18-м гравцем в історії НХЛ, які закинули в регулярних чемпіонатах 600 шайб.

На Олімпійських іграх 2010 року у Ванкувері Селянне у складі збірної Фінляндії виграв бронзову медаль. Селянне є найкращим бомбардиром в історії Олімпіад.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «40-річний Селянне підписав з "Анахаймом" нову угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути