Ексклюзиви
вівторок, 29 січня 2008 09:55

Селянне підписав новий контракт з "Анахаймом"

Фінський форвард Теему Селянне відклав плани про завершення кар"єри і підписав однорічний контракт з "Анахаймом" - клубом, в якому минулого сезону виграв перший в своїй кар"єрі Кубок Стенлі.

"Я добре готовий фізично і, думаю, що зумію допомогти "Качкам" в найближчих матчах. Знову відчув пристрасть і інтерес до гри, які були втрачені після перемоги в Кубку Стенлі. Вдячний генеральному менеджерові "Анахайма" Брайану Бурку і власникам команди за те, що мене не квапили з рішенням про продовження кар"єри. Я для себе давно вирішив, що визначуся після дня народження дружини, тобто в середині грудня, а якби мені запропонували зробити остаточний вибір на початок листопадового тренувального збору, то я б відразу завершив кар"єру", - заявив 35-річний спортсмен.

Селянне, який в минулому сезоні набрав 94 (48+46) очка і виявився кращим в лізі за шайбами, закинутими в більшості (25) і переможними голами (10), став другим хокеїстом "Качок", який повернувся в команду з чемпіонського складу, - MVP плей-офф-2007 Скотт Нідермайер ухвалив рішення поновити кар"єру на місяць раніше фінна.

"Спорт-Експрес"
Зараз ви читаєте новину «Селянне підписав новий контракт з "Анахаймом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути