середа, 10 червня 2009 09:52

В матчі з казахами Шевченка може замінити Воронін

В матчі з казахами Шевченка може замінити Воронін

Сьогодні, 10 червня, українська команда повинна перемагати Казахстан, щоб продовжити боротьбу за друге місце в групі (перше застовпили за собою англійці). У Києві зустріч з одним з аутсайдерів інтересу не викликає. Тому навіть на прес-конференції, присвяченій найближчій зустрічі, Олексій Михайличенко частіше говорив про гру з хорватами (2:2).

Нагадаємо, в матчі в Загребі українці вели в рахунку, але перемогу не втримали. Могли навіть поступитися - двічі м"яч після ударів господарів потрапляв у штангу. Капітан донецького "Шахтаря" і півзахисник збірної Хорватії Даріо Срна так прямо і сказав: "Українці повинні цілувати штангу, яка їх врятувала двічі".

Сам Даріо відзначився не на полі, а в барі напередодні матчу – його застукали папарацці з кухлем пива в руках і сигаретою. Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко сказав з цього приводу: "Мені здається, в цій грі Даріо був не так активний, як завжди. Він професіонал, але є етичні норми. Команда повинна бути єдиним колективом. Якщо вже йти в бар, то всім разом".

Але по барах-ресторанах гравці української збірної напередодні матчу з Казахстаном не ходили.

Не до шинків. В українців великі проблеми зі складом. І хай травмований один гравець, зате який - форвард Андрій Шевченко! Нападаючий "Мілана" отримав травму в попередньому матчі і тепер збірній не помічник. На питання журналістів, чи залишився Андрій в розташуванні команди, Михайличенко відповів ухильно: "Він з"являється тут".

Замінить же Шевченка напевно Андрій Воронін, який в Загребі на полі не з"явився. Після зустрічі з хорватами минулого року, під час якої форвард "Ліверпуля" просидів на лавці всі 90 хвилин, гравець висловився в тому дусі, що, мов, навіщо приїжджати в збірну, раз я не граю.

- У нас шість нападаючих. Ми вибираємо двох виходячи з тактики. Якщо цього хтось не розуміє, немає сенсу приїжджати в збірну, - сказав Михайличенко вже в цей вівторок. - Воронін розуміє, що він потрібний, тому треба чекати свого шансу.

Напевне шансів відзначитися у Вороніна буде чимало. Навряд чи невмотивований Казахстан (що теж втратив одного з найкращих своїх гравців - Остапенко) зупинить українців, яким втрачати очки ні в якому разі не можна.

Україна - Казахстан

Суддя Б. Пайшао (Португалія)

Київ. Стадіон ім. Валерія Лобановського. 20.00

"Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «В матчі з казахами Шевченка може замінити Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути