понеділок, 08 червня 2009 11:00

Участь Шевченка в матчі з Казахстаном під питанням

Участь Шевченка в матчі з Казахстаном під питанням

Вчора, 7 червня, "СЭ" уточнив інформацію про пошкодження, отримані Андрієм Шевченком і Анатолієм Тимощуком у відбірному матчі ЧС-2010 Хорватія – Україна (2:2).

У Загребы Шевченко зрівняв рахунок на 13-ій хвилині, а вже на 23-ій був замінений у зв"язку з пошкодженням, яке головний тренер українців Олексій Михайличенко за гарячими слідами назвав спазмом литкового м"яза.

Відразу після гри сам нападаючий сказав, що як і раніше відчуває в нозі больовы відчуття, а прес-аташе збірної Юрій Малишев повідомив, що в понеділок форвард "Мілана" пройде в Києві поглиблене медобстеження.

Лікарі підозрюють у Шевченка мікронадрив або надрив м"яза, але говорять, що точну відповідь можна отримати лише через 36 годин з моменту травми.

Перспективи участі капітана збірною України в наступній відбірній зустрічі з Казахстаном, яка відбудеться 10 червня, поки не зрозумілі.

А ось Тимощук, який залишив поле в грі з хорватами на 88-ій хвилині, за словах Малишева, отримав тільки невеличке пошкодження.

Зараз ви читаєте новину «Участь Шевченка в матчі з Казахстаном під питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути